Ubetinget frakendelse

Hvad er en ubetinget frakendelse?

Er din frakendelse ubetinget har du ikke kørekortet i lommen mere, det er inddraget !

Det kan eksempelvis være sprit- eller narkokørsel, eller meget høje hastighedsoverskridelser, eller 2 betingede frakendelser inden for 3 års prøvetid.

Ubetinget frakendelse gives også ved sikkerhedsafstand under 0,2 sek (6 meter ved 100km/t) eller hvis en lastbilschauffør har fusket (eller bare ved det) med hastighedsbegrænseren så lastbilen kan køre langt over de 90 km/t der er den højeste fart den må kunne køre.
Er farligt gods spændt meget dårligt fast, er det meget farligt, og det kan udløse en ubetinget frakendelse.

Hvad er en ubetinget frakendelse?

- Ved at bestå en teori- og køreprøve.(evt gennemføre et ANT-kursus i tillæg)
Bemærk har kørekortet været frakendt i 3 år eller mere skal du op i samtlige kategorier du ønsker at få tilbage. 

Har du haft bil, mc og lastbil er det 3 teori- og 3 praktiske prøver der alle skal bestås ! såfremt du ønsker at få de øvrige kategorier tibage igen.

Hvad hvis jeg dumper en prøve?

Dumper man en prøve spilder man tiden, og et prøvegebyr skal betales mm - kortet kommer ikke tilbage før begge prøver er bestået !

Kan de nægte mig kortet?

Ja, hvis du er frakendt grundet misbrugsproblemer, vil man normalt skulle i et behandlingsforløb, hvor lægen er i kontakt med Politiets Administrationscenter.

Arbejdsgang

Hvis kørekortet er frakendt grundet alkohol eller narko skal man gennemføre et ANT-kursus før man udfylder en ansøgning om kørekort hos Borgerservice.
ANT-kurset er et Alkohol- Narko- Trafikkursus. Der er 4 mødedage som SKAL gennemføres på kursusstedet, der er altså tvungen mødepligt.
Det koster typisk kr. 3500.- til kr. 4000.- og afholdes typisk på et af de større sygehuse. Efter søgning er der typisk et kursus pr. kvartal eller lidt oftere.
Se mere på www.ANTK.dk

Kursusbeviset fra ANT-kurset afleveres sammen med et billede til Borgerservice. Vi anbefaler at du møder på køreskolen, og der udfylder papirer og får en snak og så planlægger vi arbejdsgangen for dig.

Forberedelse

Grundig forberedelse giver altid det bedste resultat.

Vi anbefaler du tager et weekendkursus i teori, måske møder op et par aftener og køber en kode til internettet, så du kan træne en masse prøver og læse på teori. Undervurder ikke teoriprøven, ca. 30% dumper i Danmark. Koden til hjemmetræning kan købes på køreskolen.

Inden den praktiske prøve anbefaler vi mindst en dobbeltlektion til at afhjælpe de dårlige vaner og teknisk kontrol af bilen, altså gennemgang af det kontrolstof der skal kunne gennemgås ved den praktiske prøve. Det er dæk, lygter, styretøj, bremser udstødning m.m.

Budget

Vi foreslår:

En weekendpakke kun for generhververe til kr. 3500.-
Her kan du komme ubegrænset til teori weekender og aften.
inden praktisk køreprøve træner vi en dobbeltlektion, typisk et par dage inden prøven.

Prøvegebyr til Borgerservice: Kr. 890.-

I alt kr. 4390.-

Evt. kode til hjemmetræning: kr. 350.-
kørelektioner til supplerende træning kr. 450 pr lektion

Kontakt os gerne for at få en snak om mulighederne.

Tlf./sms 24 25 35 48

Kontakt os her