Stenløse

Kørekort til bil

Hos Drive Trafikskole tilbyder vi holdundervisning ved tavle, præcis som loven foreskriver, med holdstart ca. hver uge. Du kan derfor starte på dit kørekort når det passer dig.

Ugedagen for tilmelding, vil være den faste ugentlige teoriundervisningsdag.

Vi tilbyder en lovpakke som indeholder alle de lovpligtige timer og kurser – enkelt og gennemskueligt!

Lovpakken

Lovpakken er en samlet pakke der giver dig det der som minimum kræves, for at gennemføre dit kørekort. Lovpakken indeholder følgende:

  • Ubegrænset teoriundervisning*
  • Manøvrebane (4 lektioner á 45 minutter)
  • 16 kørelektioner på vej
  • Glatbanekursus på køreteknisk anlæg
  • Lektionsplan

Udover lovpakken må der påregnes udgifter til stempelafgift til færdselsstyrelsen, lægeerklæring, køreprøve inkl. opvarmning, førstehjælpskursus samt tilmeldingsgebyr til teori- og køreprøve. Derudover vil der, for de fleste, være behov for ekstra timer på vej, udover de i lovpakken indeholdte 16 lektioner.

Betaling foregår via bankoverførsel, og der er derfor som udgangspunkt ingen kontanter mellem elev og kørelærer!

Betaling i 2 rater:

Det er muligt at dele betalingen op i 2 rater, ved tillæg på adm. gebyr på 800 kr. oveni lovpakke prisen.

  1. rate betales inden 2. gang teori
  2. rate betales inden 6. gang teori
Betaling af startpakke:

Det er også muligt at betale en startpakke hvor man betaler for, teorikursus manøvrebane, tilmeldingsgebyr samt adm. gebyr og derefter betales efter listepriser i henhold til hjemmesiden, dette er den dyreste løsning.

*Ubegrænset teoriundervisning er gældende i 6 måneder fra påbegyndelse.

Hvorfor har vi ikke den billigste lovpakke?

Når du skal tage kørekort handler det først og fremmest om trafiksikkerhed. Vælg derfor altid en køreskole du har hørt godt om, frem for en køreskole du ikke kender. Den billigste køreskole kan godt ende med alligevel at blive den dyreste løsning, med mangler i undervisningen, en masse ekstra køretimer, og en masse skuffelser. Læs f.eks. denne artikel fra Ekstra Bladet: Frit spil for dårlige kørelærere. Brug din sunde fornuft!

Drive Trafikskole står for undervisning af høj kvalitet, høj beståelsesprocent, personlig og fleksibel undervisning – til fornuftige priser. Vi kalder det kørekort på den rigtige måde!. Kig forbi vores Facebook gruppe, og læs de mange positive tilkendegivelser vores tidligere elever har været søde at dele.

Kørekort til 17-årige

Nu kan man begynde på sit kørekortforløb, når man er 16 år og 9 måneder gammel.

Læs mere om reglerne hos Færdselsstyrelsen her

Og hos Sikker Trafik her