Køreskole i Frederikssund

Køreskole i Frederikssund

Vi har elevernes læring i centrum på vores køreskole i Frederikssund

Vores køreskole i Frederikssund lægger vægt på at tilbyde en god undervisning. Vi sikrer, at du bliver den bedst mulige bilist ude i trafikken. Vi har holdstart ca. hver uge, så du vælger bare et tidspunkt, der passer dig. Når vi møder vores elever på vores køreskole i Frederikssund, er det altid med et smil og god energi. Vi tror på, at man lærer bedst, når man også har det sjovt. Vi kan favne alle typer og personligheder på vores køreskole i Frederikssund. Vi har 20 års erfaring i branchen og har i dag 25 etableret kørelærer.

Lovpakke til gennemførelse af kørekort indeholder

Vores lovpakke indeholder det der minimum kræves. Lovpakken indeholder:

  • Ubegrænset teoriundervisning*
  • Manøvrebane (4 lektioner á 45 minutter)
  • 16 kørelektioner på vej
  • Glatbanekursus på køreteknisk anlæg
  • Lektionsplan

Udover lovpakken for køreundervisninger, skal man påregne udgifter til stempelafgift direkte til færdselsstyrelsen, lægeerklæring hos egen læge, førstehjælpskursus samt tilmeldingsgebyr til teori- og køreprøve. Du skal være opmærksom på, at der for nogen ville være behov for ekstra kørelektioner.

Du har mulighed for at betale i 2 rater ved tillæg på adm. gebyr på 800 kr.

Det er også muligt at købe en startpakke, hvor du kun betaler for teorikursus manøvrebane, tilmeldingsgebyr samt adm. gebyr. Du vil herefter betale listepriser. Det er en dyrere løsning.

Har du spørgsmål?

Vi har fokus på kvalitet

Hos Drive Trafikskole stræber vi efter at være de bedste. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Når du skal vælge køreskole i Frederikssund, er det vigtigt, at du bruger din sunde fornuft. Det er ikke altid den billigste løsning, er den bedste. Du vil ofte opleve er der, bliver lagt ekstra ydelser og gebyrer oven i. Vi sørger for fuld gennemsigtighed til fair priser uden ubehagelige overraskelser på regningen. Vi har 4,9 stjerner på trustpilot ud af 378 anmeldelser.

Vi tilbyder også kvalitetsundervisning på vores køreskoler i:
Ballerup, Skovlunde, Stenløse, Nexø, Køge, Rønne og Åkirkeby.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Har du spørgsmål til vores undervisning eller andet? Tøv ikke med at kontakte vores køreskole i Frederikssund. Vi sørger for, at du får god rådgivning, så du får en løsning efter dine behov. Du kan kontakte os på telefon 24 25 35 48 eller på mail fkskole@gmail.com. Husk, at du kan tilmelde dig et hold online. Vi ser frem til at høre fra dig.

Har du spørgsmål?

Drive Trafik­skole

Drive Trafik Trailer

Drive Trafik MC

🇩🇰🇩🇰🇩🇰 Vi holder 20 års fødselsdag, derfor går prisen for Stenløse, Ballerup & Skovlunde fra 14.740 kr. til 12.490 kr. - Rabat på 2.250 kr. 🇩🇰🇩🇰🇩🇰
+ +