Persondatabehandling og samtykke

Persondatabehandling og samtykke

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Mobilnummer
  • E-mail
  • CPR nr.

(Cpr.nr bruges til oprettelse af kørekort forløb hos Borgerservice. Du udfylder ved opstart ansøgning om kørekort, som Drive Trafikskole, bruger til oprettelse i koreprovebooking.dk samt viderebringer ansøgningen om kørekort til den lokale Borgerservice. Derudover udfylder du et elevkort som er til internt brug samt en lektionsplan som følger dig som skal medbringes hver gang du modtager undervisning (teori/kørsel). Ved accept af handelsbetingelserne, accepterer du samtidig at Drive Trafikskole, må bruge dit CPR nr. til de nævnte formål)

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, opfylde lovkrav samt kommunikere med dig.

Når der indsamles personoplysninger via vores drivetrafik.dk, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Administrationen for Drive Trafikskole og din kørelærer har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på www.drivetrafik.dk er Drive Trafikskole. Seolite ApS, der vedligeholder vores hjemmeside, har ligeledes adgang til de indsamlede data.

Oplysninger afgivet til www.drivetrafik.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger om dig. Som registreret hos Drive Trafikskole har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Drive Trafikskole via e-mail info@drivetrafik.dk

Elektronisk henvendelse

Ved tilmelding på www.drivetrafik.dk giver du os samtidig samtykke til, at Drive Trafikskole må kontakte dig via e-mail, SMS, Messenger og telefon.
Henvendelse kan bestå i:

  • Kommunikation om køretider og andre ydelser
  • Udsendelse af fakturaer
  • Rykker skrivelser ved manglende betaling
  • Oplysninger om dit kørekortforløb, f.eks. remindere

Fotosamtykke sociale medier

Ved bestået køreprøve, kan der efter dit valg, blive taget et foto, som lægges på de sociale medier. Når du samtykker til at få taget et sådant foto, giver du automatisk samtykke til at Drive Trafikskole må offentliggøre det på relevante sociale medier. Du kan til enhver tid nægte at få taget fotoet, ligesom du til enhver tid kan bede om at få det slettet på de sociale medier igen.

Sletning af persondata

Vi sletter dine personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til indsamling, behandling og opbevaring af dine data.

Du har altid mulighed og ret til at blive ”glemt” og få at vide hvilke oplysninger vi har indsamlet på dig, samt få disse slettet, hvis ikke anden lovgivning kræver vi opbevare dem.

Ønsker du at vi skal slette oplysninger om dig, bedes du rette henvendelse via mail til info@drivetrafik.dk

Vi er populære

Hvad siger vores elever?

Fem grønne stjerner

God stemning og søde lærer

Jeg startede i Drive i januar. På det teorihold jeg var på havde vi mange forskellige teorilærer i starten, men til sidst fik vi en fast lærer, som hed Bertil, han var super sød. Som kørelærer havde jeg Morten Schneider. Han var rigtigt god at køre med, og man følte sig tryg når man kørte med ham. Morten er en dejlig og smilede person. Alt i alt havde jeg et dejligt nemt kørekortsforløb, og det skal Morten have en stor tak for!

Fem grønne stjerner

Super køreskole

Jeg kan helt klart anbefale Drive Trafik skole. Jeg havde et super godt forløb med gode teori timer og gode kørelektioner. Kørelærerne er flexible, venlige og gode til at formidle viden. Jeg kan klart anbefale Bertil Thøfner som kørelærer da han er professionel og passioneret omkring sit arbejde. Alle pengene værd.

Fem grønne stjerner

Lynkursus til motorcykel

Lynkursus til Motorcykel, med start på teoriundervisning den 11.04.22 og bestod teoriprøve den 17 maj og i dag den 31 maj MC køreprøve. Præses og god undervisning, du får at vide hvad der er forkert og rigtigt, samt bliver en opmærksom og god MC kører på vejen. Tak til Ole og Kenneth med jeres konstruktive tilgang til MC kører i dag, med de særheder vi har…. :) Alså jeg.

Fem grønne stjerner

Jeg havde Dragan som kørelærer

Jeg havde Dragan som kørerlærer, og det har været et fantastisk forløb med ham! Han er mega god til at forklare hvordan man skal håndtere de forskellige situationer man kommer ud for i trafikken, og hvordan man på bedst kan afvikle trafikken. Super god kørerlære og ikke mindst en person med et fantastisk godt hjerte! En kæmpe fornøjelse!

God stemning og søde lærer

Jeg startede i Drive i januar. På det teorihold jeg var på havde vi mange forskellige teorilærer i starten, men til sidst fik vi en fast lærer, som hed Bertil, han var super sød. Som kørelærer havde jeg Morten Schneider. Han var rigtigt god at køre med, og man følte sig tryg når man kørte med ham. Morten er en dejlig og smilede person. Alt i alt havde jeg et dejligt nemt kørekortsforløb, og det skal Morten have en stor tak for!

Super køreskole

Jeg kan helt klart anbefale Drive Trafik skole. Jeg havde et super godt forløb med gode teori timer og gode kørelektioner. Kørelærerne er flexible, venlige og gode til at formidle viden. Jeg kan klart anbefale Bertil Thøfner som kørelærer da han er professionel og passioneret omkring sit arbejde. Alle pengene værd.

Lynkursus til motorcykel

Lynkursus til Motorcykel, med start på teoriundervisning den 11.04.22 og bestod teoriprøve den 17 maj og i dag den 31 maj MC køreprøve. Præses og god undervisning, du får at vide hvad der er forkert og rigtigt, samt bliver en opmærksom og god MC kører på vejen. Tak til Ole og Kenneth med jeres konstruktive tilgang til MC kører i dag, med de særheder vi har…. :) Alså jeg.

Jeg havde Dragan som kørelærer

Jeg havde Dragan som kørerlærer, og det har været et fantastisk forløb med ham! Han er mega god til at forklare hvordan man skal håndtere de forskellige situationer man kommer ud for i trafikken, og hvordan man på bedst kan afvikle trafikken. Super god kørerlære og ikke mindst en person med et fantastisk godt hjerte! En kæmpe fornøjelse!

Har du spørgsmål?